A Színpadi lehetőség ismét Rád vár❗❗
A tavalyi évről már jól ismert SZÓLÓ Táncest a XVIII. Nyári Tánckurzus alatt MINDEN PÉNTEKEN 21 órától a DEPO Stúdióban!
Légy bátor és mutasd meg magad!
Táncművészek, volt táncművészek, illetve a következő táncos generáció művészeit invitáljuk a DEPO színpadára!Az est keretei között szólók bemutatására van lehetőségetek, ám nem kimondottan előadás formát adnánk az estnek, sokkal inkább egy interaktív bemutató lenne, ahol az előadók egyesével mutatják be performanszukat, s akár improvizálva élhetik meg az adrenalinszint növekedését. A stílus szintén nincs meghatározva, ti magatok dönthetitek el milyen formanyelv lenne számotokra a legmegfelelőbb önmagatok kifejezésére.‍
A DEPO Stúdióban a családias, bensőséges hangulat garantált, ahogy azt már az előadások alkalmával tapasztalhattátok! Valamint szeretnénk azt is leszögezni, hogy ez nem egy verseny, illetve, hogy semmiféle bírálás nem vár a fellépőkre, csupán egy nagyszerű lehetőség a megmutatkozásra.
Új kezdeményezésünkre várunk minden érdeklődőt!Jelentkezni az info@budapestdancetheatre.hu e-mail címen tudtok, illetve a fellépők számára a belépés ingyenes.
Helyszín: DEPO Dance Studio